Moedertje toch

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

Moedertje toch
De belevenis waar ik u deelgenoot van maak vond plaats in oktober vorig jaar, en heeft een behoorlijke verandering in mijn leven gebracht.
Eerst zal ik vertellen wie ik ben en hoe onze gezins samenstelling is.
Mijn naam is Mariëlle, ben een 48 jarige best wel moderne vrouw, zorg dat mijn conditie goed blijft, kleed me graag modern en vrouwelijk, halflang kastanje bruin haar heb ik, afwisselend draag ik bril of contactlenzen, 175 cm ben ik, als ik de complimenten mag geloven zie ik er goed uit.
Getrouwd ben ik al lang met Arnold, die is 51, we kunnen het prima met elkaar vinden, hij werkt voor een buitenlands bedrijf, daardoor altijd ongeveer 4 weken van huis, dan tussen de 1 en 2 weken thuis, het is een prima baan, we hebben het goed, maar dat vele van huis van hem gaat me wel een beetje tegenstaan.
Bijna altijd kan ik alleen naar verjaardagen, recepties, noem maar op, is niet altijd leuk.
Samen hebben we een zoon, Leendert. Die is bijna 21 jaar, leuke spontane sportieve gast, hij studeert, door onze woonplaats niet zo ver van zijn opleiding vandaan heeft het zijn voorkeur om thuis te wonen.
Hij heeft zijn eigen “afdeling” er zijn zeg maar dingen die ik niet wil weten of horen……………
Doordat wij het grootste gedeelte van zijn leven samen zijn geweest hebben we een prima band met elkaar, we bespreken en zeggen veel tegen elkaar, we kunnen veel van elkaar hebben.
In oktober had ik van familie een 25 jarige bruiloft, waar Leendert en ik toch wel behoorde heen te gaan, aanvankelijk mopperde hij een beetje toen ik het hem zei, maar gaf wel aan mee te gaan.
Op die bewuste vrijdag was ik naar de kapper geweest, een mooie knielange jurk opgezocht, ik besloot een witte vrij lage kanten BH aan te doen, mijn maatje C tieten hebben wel wat ondersteuning nodig, een witte kanten string en donkere hold up kousen.
De jurk had een wat dieper, wel net decolleté, een donker rood sjaaltje deed ik aan en donker rode laarsjes eronder, netjes opgemaakt, ik was wel tevreden met mijn outfit.
Leendert zag er ook netjes uit, we hebben de afspraak dat we naar dit soort dingen om beurten rijden, dus ook om beurten wat kunnen drinken.
Deze keer was het Leendert zijn beurt om te rijden, hij gaf er de boodschap bij : “zal eens kijken of er nog wat te versieren valt, ik heb er weer zin in” lachend hoor ik dat aan en zeg hem : “kijk maar wat je doet, als je mij maar thuis afzet”.
Hij komt op me afgelopen, neemt mij in zijn armen, zijn handen legt hij op mijn kontje en zegt : “mijn mooie en lieve moedertje breng ik veilig weer thuis” en drukt een kus op mijn voorhoofd.
Nadat hij wegloopt zegt hij : “een spannende slip heb je aan” met een glimlach kijk ik hem na en antwoord, : “maar ik zoek niets vanavond hoor”.
Op de bruiloft is het niet zo spannend, wel leuk, wat familie praat, je kent het wel, Leendert zie ik rond kijken, aan zijn gelaatsuitdrukking te zien zit er niet iets tussen wat zijn smaak is.
Na de koffie drink ik een rood wijntje.
Als ik hem later op de avond in de buurt van de toiletten tegen kom fluister ik in zijn oor : “en al een neukertje gevonden ?”
Hij geeft me een speelse tik op mijn kont, mede door de twee glazen wijn vind ik dat wel leuk en lekker.
In de zaal is het best wel warm en doe ik het sjaaltje uit, je ziet wel een beetje de welving van mijn tieten, als Leendert weer naast me zit vraagt hij belangstellend : “heb jij geen BH aan ?” verbaast kijk ik hem aan en ze : “natuurlijk wel, voel maar op mijn rug” met zijn hand wrijft hij over mijn rug maar zegt zacht : “ik dacht dat je wou zeggen voel maar even”.
Met een bepaalde blik kijk ik hem aan, maar zeg niets, wel denk ik bij mezelf “hij heeft zeker last van zijn hormonen” de eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik zijn gedrag wel uitdagend en spannend vind.
Tegen de tijd dat we naar huis gaan, en we staan in de rij voor een hand te schudden, heeft hij zijn hand op mijn heup liggen, dat voelt zeker niet onprettig, stiekem bedenk ik dat ik hem een beetje ga uitdagen.
“Lekker zo meteen wat frisse lucht, echt warm heb ik het” zeg ik tegen Leendert, zijn hand voel ik licht bewegen over mijn heup………….
Als we in de auto zitten, het is een klein half uurtje rijden naar huis zeg ik in de donkere auto : “echt warm heb ik het, vind je het erg als ik mijn BH uit doe ?” zonder naar mij te kijken zegt hij : “het is toch donker hier, je doet maar”.
In het vage licht van het dashboard en wat licht van de straat verrichting maak ik mijn BH los, maar doe hem op een manier uit zodat ik wel even zichtbaar met mijn blote tieten zit.
Dan doe ik langzaam en zogenaamd een beetje onhandig mijn jurk weer omhoog en maak hem vast.
De BH laat ik op mijn schoot liggen, wel had ik in de gaten dat hij stiekem zat te kijken, als ik klaar ben zegt hij met een lach : “komt er een vervolg ?”.
Daar antwoord ik op met een lach : zo heel veel heb ik niet meer aan” even kijkt hij mijn kant op en met kleine best wel geile oogjes zegt hij : “het lijkt me wel een spannend idee als moeders hier naast me zit zonder BH aan en ook zonder slipje”……………………..
Met open mond kijk ik hem aan, “je hebt wel geile fantasietjes jongen dat ik hier mijn slip uit moet doen” zeg ik hem, maar vind het wel een uitdaging en antwoord hem : “en als ik dat doe”?
Na even zegt hij : “je hebt je jurk nog aan dus niemand die wat ziet” mede door de wijntjes zeg ik : “oké’ en begin mijn jurk omhoog te doen, die doe ik tot mijn middel omhoog, zodat hij mijn kousen ziet en ook ziet dat ik mijn slipje uit doe, als ik die uit heb gooi ik hem bij Leendert op schoot en doe daarna mijn jurk pas omlaag.
Hij pakt de slip en zegt brutaal : “hij is een beetje vochtig………………”
Zo nu vind ik het tijd dat ik in de tegenaanval ga en zeg : “nu zit ik hier met blote tieten en in mijn blote kutje, wat is jou tegen prestatie ?”
Dan blijft het even stil, dus ga ik verder, “van mij heb je alles gezien, stop maar even op een parking en laat jij je paal maar zien” vertwijfeld zegt Leendert : “die staat nu wel heel erg stijf” mijn hand leg ik op zijn bovenbeen, en zeg : “ik heb wel vaker een stijve paal gezien, dus stop maar even”.

Zonder iets te zeggen gaat hij de snelweg af, achter een tankstation langs de parking op, ik draai me naar hem en vol spanning wacht ik af, zijn broekriem maakt hij los en langzaam gaat hij verder als hij zijn broek omlaag doet schiet zijn harde paal recht omhoog, een prachtig exemplaar staat daar omhoog met ontblote eikel………………………
Zonder iets te zeggen buig ik me naar hem en neem hem in mijn hand OMG. denk ik wat is hij dik, mijn geiligheid neemt de overhand, buig me voorover en neem hem in mijn mond.
Leendert reageert of protesteert niet zacht zegt hij even later : “wat is dit spannend en geil…………”
Zijn hand voel ik op mijn heup en hij probeert mijn jurk omhoog te trekken, als ik zijn hand op mijn blote huid voel weet ik dat hij mijn kutje op gaat zoeken, drijfnat is mijn altijd kale kut inmiddels, dit is fout, maar zo spannend en uitdagend…………….
Zijn voorvocht proef ik in mijn mond, en ga op zoek naar zijn ballen die ik in mijn hand wil voelen, ook voel ik hoe hij mijn natte kutje betast………….
“Oohh ma, wat ben je nat en geil en heerlijk kaal” zegt Leendert, even haal ik zijn paal uit mijn mond en zeg : “vinger je moeder maar lekker jongen, dan zal ik jou pijpen” om snel mijn lippen weer om zijn grote eikel te doen.
Even ga ik iets verzitten zodat ik mijn benen wijd kan doen en Leendert meer ruimte heeft, gelijk duwt hij meerdere vingers in mijn kutje, zo gruwelijk geil ben ik nu, dat ik hoop dat hij me klaar krijgt.
Zijn grote en zware ballen kneed ik heerlijk en lekker diep pijp ik hem, zwaar ademt Leendert en tussendoor kreunt hij, tussendoor vraag ik me af of hij me straks ook wil neuken…………
Soppende geluiden komen er tussen mijn benen vandaan, heerlijk is dat en ik ben op weg………………
Leendert zegt hijgend ondertussen, “als je niet stopt ga ik klaarkomen” dan ga ik met mijn tanden langs zijn eikel rand en doe nog wat beter mijn best, dan begint zijn onderlichaam te schokken en krijg ik een grote krachtige straal warm sperma in mijn mond…………….
Al snel volgt er een volgende en nog een paar, mijn best doe ik om zo veel mogelijk door te slikken.
Als Leendert weer wat rustiger is zeg ik : “nu moet je mij ook even goed klaar vingeren” dieper en sneller beweegt hij zijn hand in en uit mijn kut, ”doorgaan zo ik ben er bijna” roep ik naar hem, om hem nog geiler te maken zeg ik erachter aan : “als je me goed klaar maakt moet je me thuis lekker neuken”.

.
Dit werkt prima, nu gaat hij mij heerlijk en ook wilder bewerken en voel ik het snel naderen, drie vingers perst hij in mijn kut en dan explodeer ik, op een geweldige manier wordt ik klaargemaakt door mijn zoon, het geil voel ik uit mijn kut lopen, zo nat ben ik, er na lig ik uit te hijgen en bij te komen, nu wordt Leendert brutaler, want van de gelegenheid maakt hij gebruik om mijn tieten uit mijn jurk te halen en deze lekker te kneden.
Na even zeg ik “zullen we het thuis af gaan maken ? dan gaan we lekker in mijn bed liggen en alles met elkaar doen”.
Mijn jurk fatsoeneer ik weer een beetje en snel rijden we naar huis, we zeggen niets, wel hebben we elkaars hand vast……………
Beide met onze eigen gedachten bezig, wetende wat er nog gaat gebeuren…………….. nadat thuis de deur in het slot was gevallen pakte Leendert mij stevig beet en we gingen heerlijk aan het tongzoenen, duidelijk was hij er klaar voor en was er geen grens meer.
Toen we even stopte om adem te halen zei hij : “doe die jurk maar snel uit, ik wil je naakt zien” terwijl we de kamer inliepen en Leendert de rolluiken dicht deed liet ik mijn jurk op de vloer vallen, heerlijk vond ik het om zo door mijn zoon bekeken te worden “jij ook alles uit” zei ik hem.
Weer pakte hij me vast en gingen we zoenen, brutaal pakte hij me bij mijn nog steeds natte en kale kut, hij keek me aan en zei : “eerst ga ik je likken daarna vreselijk neuken, je bent mooi en lekker”.
“Dan gaan we lekker naar bed, we hebben nog veel te doen” zeg ik hem, terwijl ik heerlijk aan zijn harde paal trek, ik neem wat te drinken mee en we gaan naar de slaapkamer, heerlijk naakt liggen we tegen elkaar aan van elkaars lichaam te genieten.
Duidelijk is Leendert alle schroom kwijt, stoer zegt hij : “ga maar eens met je benen wijd klaar liggen” gewillig ga ik op mijn rug liggen met opgetrokken benen, en trek mijn kutje voor hem open “zo bedoel je ?” vraag ik hem.
Tussen mijn benen duikt hij en ik voel zijn tong door mijn kut gaan, heerlijk voelt dat, met een paar kleine aanwijzingen likt hij mijn kut prima uit, zeker weten dat ik op deze manier klaar ga komen…………..
Steeds harden begin ik te hijgen en te kreunen, als Leendert dan ook nog zacht op mijn klit gaat bijten neemt er een vreselijk heftig orgasme bezit van mijn lichaam, weet even niet wat me overkomt, geheel onbekend is een orgasme van deze hevigheid voor mij………

Als Leendert tussen mijn benen weg ik blijf ik uitgeput met mijn benen wijd liggen bij te komen, wat was dit lekker, dit moet hij vaker doen bij mij weet ik al.
Lekker streelt Leendert mijn lichaam en vergeet hij zeer zeker mijn grote tieten niet, en speelt hij met mijn gevoelige tepels, dit is dus echt genieten van en met mijn zoon………..
Mijn armen sla ik om hem heen, trek hem tegen mij aan, in zijn oor fluister ik : “zou je me nu lekker willen neuken ?”.
Hij kijkt me aan en zegt : “heel erg graag, maar ik kan het niet lang volhouden, ik ben zo vreselijk geil door jou nu” met een hand ga ik langs zijn erg dikke en staal harde paal, neem zijn ballen in mijn hand en antwoord : “dat is niet erg jongen, spuit eerst je ballen maar een keer leeg, daarna kunnen we lekker lang neuken, kom maar op me liggen”.
Met zijn heerlijke lichaam komt hij op mij liggen, met mijn hand stuur ik die heerlijke paal voor mijn openstaande kut, probleemloos glijdt hij naar binnen…………….
OMG, wat heerlijk, wat geweldig, wat wil ik dit graag, heerlijk neuken we, dit kan mij niet lang genoeg duren………………maar ook voel ik dat Leendert veel moeite doet om zich in te houden, dus zeg ik : “laat je maar lekker gaan, neuk jezelf maar klaar spuit alles maar in mijn kut” dan gaat hij heerlijk hard en diep in mij stoten met die dikke paal van hem………
Met mijn benen wijd lig ik onder hem en vang zijn harde stoten op, wat geweldig neukt, of beter gezegd dekt hij me nu………….
Dan met een paar harde stoten begint zijn lichaam spastische bewegingen te maken en voel ik zijn warme zaad in mij spuiten, straal na straal loost hij diep in mijn kut, heerlijk, geweldig, en heel erg veel pompt hij naar binnen bij mij……………..
Uitgeput zakt hij over mij heen als hij rustiger wordt, ik streel hem over zijn bezwete rug, als hij zegt : “Ma, nog nooit ben ik zo lekker klaargekomen, wat ben jij een geil beest” zijn hoofd neem ik tussen mijn handen, kus hem en zeg : “ik hoop dat je mij nog heel vaak wil neuken” en kus hem.
Aan Leendert vraag ik of hij even een handdoek wil pakken, hij heeft zoveel zaad in mijn kutje gespoten dat het eruit loopt, als ik mij wat schoongeveegd heb duw ik hem op zijn rug en neem zijn wat verslapte paal in mijn mond en ga hem lekker pijpen, redelijk snel staat hij weer op “oorlog sterkte” dan ga ik bovenop hem zitten en laat me over zijn heerlijke neuk paal zakken, wat vult hij me geweldig op, lekker diep zit hij in mij, met mijn bekken maak ik draaiende en neukende bewegingen, onbeschrijflijk lekker overal voel ik hem in mij bewegen……………….
Met zijn handen bewerkt hij mij dikke tieten, omdat we beide zijn klaargekomen kunnen we nu heerlijk relaxed neuken en met elkaar bezig zijn, dit mag oneindig duren van mij……………

Na dat we een poosje op deze manier bezig geweest zijn wil ik even goed hard en stevig geneukt worden en stel hem voor dat Leendert mij achterlangs gaat neuken.
Op mijn knieën ga ik klaar voor hem zitten, achter mij gaat Leendert zitten en voel hem weer lekker in mij komen, ook nu geef ik hem wat aanwijzingen, dat hij afwisselend mijn tieten en kut moet bewerken met zijn handen, op een geweldige manier wordt ik te pakken genomen door mijn zoon, een “droom beurt” is het.
Heerlijk lang zijn we al bezig, tussen mijn benen door speel ik met Leendert zijn ballen, ik geef aan dat ik weer behoorlijk op weg ben naar mijn volgende orgasme, en zeg hem : “neuk jezelf maar lekker klaar, wil je zaad weer in mijn kut voelen”.
“Mag ik weer in die heerlijke kut van je spuiten Ma” vraagt hij terwijl hij lekker hard en diep in mijn geile lichaam stoot.
Tussen het stoten, hijgen en kreunen door antwoord ik “ja jongen…………. alles wat je hebt……….mag je weer in mij spuiten………….alles wil ik………………ik kom weer …………………bijna………….neuk je moeder……………….klaar” roep ik naar hem.
Wel zo ongelooflijk geil ben ik en geniet ik van deze onverwachte beurt.
“Vinger mijn kut Leen en neuk jezelf klaar” geef ik hem aan, wil zijn zaad weer in me voelen spuiten, flink stevig beukt hij zijn paal in mijn kut en hij drukt en wrijft over mijn grote en gevoelige klit, nu gaat het snel bij mij………………
“Neuk je moeder klaar Leen, spuit me vol, ik ga weer komen nu” roep ik hard, mijn kut begint te krampen en te knijpen, weer raast er een mega orgasme door mijn lijf.
Als mijn geweldige orgasme iets aan het afnemen is voel ik Leendert komen en weer zijn zaad in mij spuiten, een heerlijke warme gloed verspreid er zich in mijn buik.
Toch wel een soort van “suf geneukt” laat ik mij plat op mijn buik op bed vallen, als we beide weer bij de les zijn zeg ik tegen Leendert : “dit moet wel absoluut ons grote geheim blijven natuurlijk” instemmend knikt hij, met een stiekeme lach rond zijn mond zegt hij : “op voorwaarde dat ik je mag neuken als ik zin heb”.
Daarop geef ik hem en kus, we zijn natuurlijk vreselijk fout bezig, en al veel te ver gegaan, zeg ik hem : “het was geweldig met jou, mijn kutje is altijd klaar voor jou”.
We besluiten om het licht maar uit te doen, en te gaan slapen, morgen ruimen we alle bende wel op, tevreden en bevredigd vallen we in slaap.

Ben Esra telefonda seni boşaltmamı ister misin?
Telefon Numaram: 00237 8000 92 32

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

film izle antep escort şirinevler escort istanbul escort mecidiyeköy escort bakırköy escort beşiktaş escort Escort numberoneescorts.com muğla escort ensest hikayeler hurilerim.com sex hikaye kocaeli escort kocaeli escort sincan escort otele gelen escort keçiören escort etlik escort taksim escort şişli escort ankara escort izmir escort izmir escort izmir escort escort şişli şişli escort bakırköy escort Escort ankara Ankara escort bayan Ankara rus escort Eryaman escort bayan Etlik escort bayan Ankara escort bayan Escort sincan Escort çankaya izmir escort izmit escort karabük escort karaman escort kars escort kastamonu escort kayseri escort kıbrıs escort kilis escort kırıkkale escort istanbul travesti istanbul travesti istanbul travesti ankara travesti Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort sincan escort dikmen escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com escort görükle escort bayan escort escort escort travestileri travestileri bahis forum balçova escort alsancak escort gaziemir escort bornova escort konak escort buca escort karşıyaka escort mersin escort istanbul escort bingöl escort bodrum escort bolu escort bursa escort çanakkale escort rize escort sakarya escort samsun escort şanlıurfa escort sivas escort bursa otele gelen escort bursa escort bayan porno izle bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort gaziantep escort